Kötödés Szolgáltatás Relaxáló, forró fürdő a vizgazfutesszerelo24.hu segítségével

Relaxáló, forró fürdő a vizgazfutesszerelo24.hu segítségévelCategories:

Akárki akármit is mond, számomra nincs pihentetőbb, relaxálóbb dolog annál, mint amikor délután ötkor hazamegyek az irodából, és bele feküdhetek egy kád forró vízbe.

 

Így akartam eljárni ma este is, mikor megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy hiába nyitom ki a forró vizes csapot a kádnál, egy szem melegvíz sem jön ki rajta.

Gázbojlerem van, és eddig még soha nem romlott el. Igazság szerint sokszor hallottam arról, hogy ezeket a bojlereket tisztítani kéne, mert megül bennük a vízkő, de tényleg semmi tapasztalatom nem volt eddig ebben a témában.

Nem tudtam hát mit tenni, gyorsan lezuhanyoztam hideg vízzel, aztán teljesen felfrissülve elkezdtem kutakodni az interneten, hogy kit is hívhatnék fel a meghibásodás miatt.

Ahogy beütöttem, hogy bojler meghibásodás, rengeteg találatot hozott ki a gép keresője, azonban mind olyan szakemberek voltak, akikkel hosszasan kellett volna egyeztetnem a javításról.

Én pedig tudtam, hogy nagy szükségem van a forró vízre, és nincs időm egyeztetgetni. Szerencsémre aztán még időben megtaláltam a VízGázFűtésSzerelő24.hu csapatát, akik akár egy órán belüli kiszállást ígérnek.

 

A honlapjukon szívesen el is időztem, mivel minden teljesen átlátható és tetszetős volt. Eddig még nem találkoztam olyan vállalkozással, ahol három, sőt négy nagy területet összefogtak volna. A VízGázFűtésSzerelő24.hu ugyanis foglalkozik vízszereléssel, fűtésszereléssel, gázszereléssel, valamint még duguláselhárítással is meg lehet őket keresni.

A cég 30 éves tapasztalattal rendelkezik, és szakemberei is mind tapasztalt, elméleti és több évtizedes gyakorlati tudással felvértezett munkatársak.

 

A honlapjukon szerepel egy hibabejelentő űrlap, valamint két telefonszám is a kapcsolatfelvételre. Én mielőtt hívást indítottam volna, azért belenéztem a honlapon, hogy a vízszerelés témakörénél pontosan milyen problémákkal foglalkozik a vállalkozás.

 

Itt fel is sorolták, hogy vizes témában miben lehetnek a segítségünkre, ezek pedig; vízvezeték szerelés, csatornázás, wc szerelés, annak javítása, cseréje, kádfelújítás, kád csere, csaptelep és mosdó szerelése és cseréje, valamint bojler és kazán javítás, szerelés.

Ennél a pontnál megörültem, hiszen az utolsó pontban ott volt az én problémám is. Rá is kattintottam, hogy ezen belül pontosan mivel is foglalkoznak. Itt olyan meghibásodásokat találtam típusok szerint, mint: bojler szerelés és javítás, kilyukadt, illetve kirepedt gáz vagy villanybojler.

 

Meghibásodott gázbojler esetén speciális meghibásodások is foglalkoznak, így például elöregedett, vagy akár vadonatúj gázbojler meghibásodását is orvosolják.

Szerencsére tehát olyan éltes darabokkal is foglalkoznak, mint az én tulajdonomban álló bojler. Ezen túlmenően még átfolyós gáz, vízmelegítő szereléssel, javítással, kazán szereléssel, gázkazán szereléssel, kombi kazán, illetve kondenzációs kazán, valamint radiátorszereléssel és termosztát szereléssel is megkereshetjük őket.

 

Én természetesen rákattintottam a gázbojler szerelő opcióra, ahol azt írták, hogy érdemes a hívásuk esetén elmondani, hogy pontosan milyen készülékkel rendelkezünk, melynél észleltük a meghibásodást, valamint a bojler fajtáját is értelemszerűen a tudtukra kell adni.

A gázbojlerek esetén azt írták, hogy a meghibásodásuk esélyesebb, mint a villanybojleré. A gázbojlereknél ugyanis többféle probléma is felléphet – például a karmosfúvókákkal, aztán eldugulhat a gázcső rendszer, emellett a nem megfelelő hatásfokú égés is okozhat galibákat, plusz természetszerűleg a termosztáttal és a szikra gyújtóval is adódhatnak nehézségek.

Azt már csak félve olvastam, hogy esetleg a kivezető kéményrendszer is okozhat problémákat, amely így akár vissza és áramoltathatja a mérgező égéstermékeket.

Nagyon remélem, hogy nálam ilyesmi azért nem fog előfordulni.

 

Mindenesetre most azonnal hívom a vizgazfutesszerelo24.hu-t, és remélem, hogy holnap este már forró vízben tudok újra fürdeni.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük