Kötödés Utazás Maradtam közben személyzet ház Ahol kiderült

Maradtam közben személyzet ház Ahol kiderültCategories:

Azért jöttem, hogy város 2010 márciusában alatt maradtak a személyzet ház három napig, vette a Silver Service Course és a kurzus előtt véget ért, már 2 interjú. Közül az interjúk öltözve, hogy egy rövid élt állandó helyet a száz harmincz láb Motor Yacht vezető amerikai állam, hogy később lesz a vezető légiutas-kísérő számára one.5 éve.

Hogyan tudom ezt megtenni? Sok ember azt mondják, én szokott lenni szerencsés, és mivel a szerencse és időbeli elrendezése magában sokat próbálni, és nem vele, azt konszenzussal létrehozott ezt a végkifejletet a tetteimet.

Itt azonban tettem:

1. Mielőtt visszatérnénk város tettem 2 alapvető dolog. Az elsődleges az, hogy böngészni mindent lehet on-line és a könyvekben, hogy megkeresse, amit kell próbálni, és nem.

A második kérdés, amit nem volt előkészítésével nekem mentálisan létrehozásával elképzelés fórumon mindent várakozással kapcsolatos üzleti. Azt töretlen ez zárja az ágyamba, ahol nem látom, hogy minden nap. Lehet, hogy vizsgálja meg, és szerezzen szörnyen izgatott tekintetében bizonyos ponton jelenleg elzártság következtében LA városi élet a fedélzeten valahol egzotikus.

2. Amint azt kell városban, már már regisztrált az én Silver Service persze kezdődik a rettenetesen másnap. Szerencsére már én STCW-re dolgozott egy óceánjáró így évekkel vezekel így ez megmentette az amerikai állam az idejét.

3. laktam közben Crew House, ahol kiderült, hogy szinte az összes új személyzet töltötte esténként bulizás Viaszos a nightly. Ahelyett, hogy csinál, meglátogattam korán ágyba, és volt egy gondolat, támadás, amit talán nem sikerül napról magasabb én lehetőségeit álláskeresésben. Mivel hálózatba többi személyzet nagyon hasznos, hogy a bárban esténként míg vágy foglalkoztatás nem produktív. Korán kel és szerezzen kategóriára vagy a személyzet ügynökök. Egy kis móka azonban építeni munka prioritás.

4. kiemelt tudásomat reklámozó magam, mint egy teljesen új légiutas-kísérő pincér és óceánjáró szakértelem Dockwalk.com. Ettől kaptam 2 hívás. Az egyik egy rövid életű solo stewardess pozíció, az, hogy vettem. A második határozat volt társult ápolási interjú egy két hónapos ideiglenes munkás utaskísérő helyzetben egy száz harmincz láb jacht.

5. Miután megszerezte a velem készített interjút, néztem a felét. Viseltem khaki nadrág, fehér póló és a hajó divat cipő. Nem viselnek bő kereteket, vagy bármilyen illat. Ez a teljes terület egység szükséges a hajók. Vettem tudomásul veszi, és úgy tűnt borzasztóan lelkes és képzett.

Később, a vezető utaskísérő WHO alkalmazott amerikai állam azt mondta az amerikai állam, hogy a míg az én CV kapott a lábam az ajtón belül, ez teljesen az én megjelenés, perspektíva és szakértelemmel, hogy van-amerikai állam a feladatot.

Szóval, ez a látszólag ez megtörténhet veled? Nem tudom azt mondani, nyilván de én képes lesz azt mondani, hogy ha miután az üzleti négy évig, több személyzet ne csináld, amit én is közzé tette itt, és egy borzasztóan erős idő. Ne feledje, hogy jelezze a lelkesedés, folyamatosan képzett, nézd a fele, és akkor lesz fej és vállak több néhány a személyzet vágy munka manapság.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük