Kötödés Szolgáltatás Kiemelkedő teljesítmény a vegyipari termékek területén is

Kiemelkedő teljesítmény a vegyipari termékek területén isCategories:

Szinte bizonyos, hogy a gyártási és egyéb folyamataikhoz nemcsak kiváló minőségű kötőelemekre, de olyan vegyi anyagokra is szükség van, amelyek hatékonyan támogatják a folyamatokat, javítják a minőséget, védenek, kezelnek vagy akár tartósítanak különféle felületeket.

Szinte bizonyos, hogy a gyártási és egyéb folyamataikhoz nemcsak kiváló minőségű kötőelemekre, de olyan vegyi anyagokra is szükség van, amelyek hatékonyan támogatják a folyamatokat, javítják a minőséget, védenek, kezelnek vagy akár tartósítanak különféle felületeket. Ha pedig ápolásról, tisztításról, védelemről vagy kenőanyagokról van szó, a Ferdinand Gross a legmagasabb színvonalú alternatívákat kínálja.

Mind az öt különböző, speciális olaj, kenőanyag és zsír, amely a GRIZZLY termékcsaládot alkotja, a Ferdinand Gross több mint 150 éves tapasztalatára és a megbízhatóságra irányuló törekvéseire épülve jött létre. Ezen termékek használata nem csak megkönnyítheti és felgyorsíthatja a munkafolyamatokat, hanem hozzájárulhat az eszközök élettartamának növeléséhez, csökkentve ezáltal a kopásból adódó plusz költségeket is.

Az elérhető termékek között található professzionális fúró- és vágó olaj, mely nem csak, hogy szilikon-, klór-, gyanta- és savmentes, de festéknedvesítő anyagokat sem tartalmaz. Kiválóan alkalmas normál és ötvözött acélok megmunkálásához, fúrás, menetvágás, menetformálás, esztergálás és süllyesztés, fűrészelés közbeni használatra.

A Ferdinand Gross szénhidrogén-alapú ipari tisztítói kiválóan alkalmasak karbantartáshoz, javításhoz és összeszereléshez, zsíros és gyantás lerakódások megszüntetésére.

A nagy teljesítményű kenőanyagok részben szintetikus anyagból készülnek, nagy nyomásnak is ellenállnak és hosszan tartó tapadást biztosítanak. Ezen kívül nagy kúszóképességgel rendelkeznek, így könnyedén eljutnak a nehezen hozzáférhető helyekre is.

Kínálatukban elérhető még PTFE teflon spray is, melyet akkor érdemes választani, ha hosszútávú kenésre, rozsda és oxidáció elleni védelemre van szükség. A termék kiválóan ellenáll a sós víznek, savaknak és lúgoknak, anyaga zsír-, szilikon- és gyantamentes.

A multifunkciós olaj ásványi-alapú és egy igazi mindent tudó termék, kenéshez, lazításhoz, tisztításhoz, ápoláshoz és korrózió védelemhez is kiválóan alkalmas. Ez a termék is gyanta-, sav- és szilikonmentes és kompatibilis a gumi, festés és műanyag felületekkel is.

Amennyiben a kiváló minőségű kötőelemek mellett Ön is professzionális vegyi termékeket keres, ne habozzon! Válassza a Ferdinand Gross GRIZZLY termékcsaládját!

Kérjen személyes tájékoztatást telefonon, a +36 1 4257523-as számon, vagy az info@schrauben-gross.hu e-mail címen.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük