Kötödés Webáruház Flex csiszolókorong rozsdamentes anyagokhoz

Flex csiszolókorong rozsdamentes anyagokhoz


flex csiszolókorong

Categories:

Inox anyagok vágásakor nem csupán a jó sarokcsiszoló szükséges, hanem a megfelelő vágótárcsa is. Az Expert for Inox flex csiszolókorong direkt erre a célra lett tervezve és gyártva, így biztos lehet benne az ember, hogy csalódni nem fog benne. Nagy teljesítményű vágásra képes rozsdamentes matériákban úgy, hogy közben a felhasználó a feladat végzésekor mindig biztonságban érezheti magát.

A szuperkemény alumíniumoxidból gyártott flex csiszolókorong bármilyen inox anyaggal megbirkózik, garantálva a kiváló eredményt. Jó tulajdonsága, hogy olyan hőcsökkentő alapanyagokkal rendelkezik, amik a csiszolást, vágást és darabolást sokkal biztonságosabbá teszik. Ezért kiváló felületminőség érhető el úgy, hogy a tárcsa tartóssága is biztosított.

Vasat, klórozott adalékokat és kéntartalmú töltőanyagokat nem tartalmaz. Azért, hogy munka közben ne történjen baleset, a flex csiszolókorong üvegszál hálóval rendelkezik, ami a letöredező darabokat a tárcsán tartja. Jó választás lehet még a Standard for Inox is, amit szintén rozsdamentes anyagokhoz terveztek. A kellék sokféle anyagban biztosít nagy teljesítményű és gyors vágást.

Több éve népszerűek az akkus gépek

Bizonyos helyeken és munkaterületeken nem lehet számítani a vezetékes áramra. Ekkor a hatékony munka csakis az akkus gépek segítségével biztosított. A BOSCH GEX 18V-125 excentercsiszoló számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire profi és milyen komfortossá teszi ezt a gyakran nehéz munkát.

Az ilyen akkus gépek kiváló kezelhetőséget garantálnak, biztosítva egyúttal a vezeték nélküli szabadságot. Sík és íves felületeken, valamint vízszintes, függőleges vagy fej felett végzett munka során kifogástalanul beválik.

A sebesség könnyedén az anyag igényeihez igazítható, így nem csoda, hogy a szakemberek körében nagy sikert arat a BOSCH GEX 18V-125 excentercsiszoló. Amit minden szaki szeret benne, az a tény, hogy az ipari 18 V-os akkumulátor vezeték nélküli szabadságot nyújt, míg az okos energiavezérlés gondoskodik a maximális tartósságról. Egyáltalán nem meglepő, hogy az ilyen és ehhez hasonló akkus gépek annyira felkapottak.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük