Kötödés Utazás Élelmiszer úticélok látogatás New York

Élelmiszer úticélok látogatás New YorkCategories:

Szóval lefoglalt egy utazás New York City, és lehet, hogy vajon hol enni. Több ezer kiváló helyen lehet választani, így a tapasztalat szűkül le, hogy csak néhány lehet elég a kihívást.

Sok, ha úgy dönt, hogy menjen függhet a költségvetés, a időkorlátok, a preferenciák élelmiszerek, és a környéken te. A javaslatokat, hogy osztom kerül árú és viszonylag elérhető feltételezve, hogy nem bánod a metró vagy egy taxi.

 

 

Mindenki tudja, hogy a New York-i ismert a nagy pizza. Ha tetszik ez a fajta étel és te kipróbálná az egyik legjobb hely, megyek javasolni ketten az Ön számára. Egyikük Luzzo azon az East Village. Ez a hely, ahol néhány, a legjobb nápolyi pizzát, amit valaha próbáltam, és én semmi esetre sem az egyetlen ember, hogy ezt az állítást. Ezek pite forró, friss, és a tökéletes méret.

Ön is szeretné kipróbálni János Pizza Bleecker Street a West Village ha talál magának a város nyugati oldalára. Ez a mérföldkőnek étterem ismert, mint az egyik legjobb pizzériák egész Manhattan, és általában van egy vonal, ami kimegy az ajtón.

Keresi, hogy repülni a fantasztikus város? A Bravofly kaphat olcsó járatot New York … foglalnak ma a tiéd, és töltse nyaralását az ideális környezetet.

Tovább kell próbálni a városban a bagel. Számos helyen, akkor látogasson el ide néhány kiváló lehetőségeket. Ha úgy találja magát actually, akkor feltétlenül meg kell kérni, hogy egy H & H Bagels helyét. Van néhány egész várost, és ezek mindent, ami a bagel legyen. Ha úgy találja magát a belvárosban, látogasson bármelyik két Murray Bagels helyeken a nyugati oldalon. Ezek a legjobb, ha szolgált tűzforró, és jó ízű valamelyike számos különböző terjed.

Sóvárgás egy hamburgert? NYC ad otthont néhány, a legjobb a világon, és sokan úgy vélik, hogy a legfinomabb kínálnak Shake Shack. Két fő helyszínen, hogy lehet tudni, hogy az elég könnyen. Az egyik a Madison Square Park. Ha úgy találja magát itt, ha hideg van arra, hogy ez nem ideális, mivel ez a szó szoros értelmében helyezkedik el a park, és nincs fedett ülőhelyek.

A másik helyen határozottan jobban elősegíti a hideg időjárás, a beltéri Shake Shack étterem is található, az Upper West Side-on. Bármelyiket is választja, akkor van néhány nagy hamburger, sült krumpli, és rázza élvezni. Próbálja bármelyik ezeket a lehetőségeket, és a gyomor valószínűleg köszönjük meg.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük