Kötödés Webáruház Edzés nőknek, koránkelőknek

Edzés nőknek, koránkelőknek


edzés nőknek

Categories:

A reggeli edzésnek számtalan előnye van, nem véletlenül járnak sokan például futni a korai órákban. Azonban van egy online edzés nőknek, ami ugyanolyan kitűnő hatással lehet a szervezetre, mint a szabadban végzett gyakorlatok. Erre jelentkezni lehet az edzesekblankaval.hu weboldalon keresztül. Ha ezt választjuk, akkor már kora reggel letudhatjuk a napi aktivitást, ráadásul remekül feltölt bennünket a nap hátralévő részére. Azért is kiváló ez az edzés nőknek, mert így jókedvűen, stresszmentesen indulhat a nap, magabiztosan jelenhetünk meg a munkahelyünkön.

 

Ki sem kell mozdulnunk az otthonunkból a tréning elvégzése érdekében, ami hihetetlen pozitívum. A gyakorlatok a comb-, far- és törzsizmok erősítésére fókuszálnak, de természetesen erősítik a kar- és vállizmokat is. Napindító edzés lévén, kicsit hosszabb a bemelegítés, mint például az esti órán, mert ilyenkor még merevebbek az izmok. Ideális ez az online edzés nőknek, akiknek nem okoz problémát a korán ébredés és szívesen tornáznak az otthon falai között.

Előzzük meg a letapadt mellizom állapotát!

Olyan modern világot élünk, hogy ma már rengeteg ember dolgozik számítógép előtt, esetenként 10-12 órát is görnyedünk a monitornál, aminek megvan a maga hátránya is. Ebben a pozícióban ugyanis a vállak előre billennek és könnyen kialakulhat a letapadt mellizom, továbbá a lapocka zárásáért felelős izmok megnyúlnak. Az állapot tudományos neve a kereszt szindróma, amit gyakran már nem is lehet megszüntetni, csak enyhíteni.

Ezért jobb megelőzni a probléma kialakulását, amit megtehetünk a tartásjavító edzéssel. A tréner ilyen edzéseket is tart online, csoportosan hetente 2 alkalommal, egyénileg pedig heti 3-szor, 30 percig. A letapadt mellizom megelőzésére ideális mindkét lehetőség, hiszen az edzések során célzottan mozgathatjuk meg az ülő életmód miatt elgémberedett, megnyúlt izmainkat. Segít megelőzni vagy enyhíteni a deréktáji fájdalmakat, ami a felnőtt lakosság 80%-át érintheti. A letapadt mellizom a gép előtt történő görnyedés eredménye, de nem szabad hagynunk, hogy kialakuljon vagy súlyosbodjon!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük