Kötödés Szolgáltatás Az öntözőrendszer megoldás a csapadékban szegény hónapokban

Az öntözőrendszer megoldás a csapadékban szegény hónapokban


öntözőrendszer

Categories:

Az effektív növénytermesztés és kertkarbantartás a vidékünkön uralkodó szélsőséges és időnként kimondottan csapadékszegény időjárás következtében nem oldható meg vízpótlás nélkül. Egy korszerű öntözőrendszer viszont megoldja ezt a problémát és a növényeket megfelelő mennyiségű folyadékhoz juttatja.

Nem ajánlott önállóan kiépíteni a rendszert, a problémamentes működést a szakemberek által megtervezett és kivitelezett öntözőrendszer szavatolja. Az ilyen jellegű tevékenységgel számos cég foglalkozik, az egyikük az ontozorendszered.hu weboldalt szerkesztő vállalat, amely hatalmas munkatapasztalatával áll az érdeklődők rendelkezésére.

Igénybejelentés esetén szükség van a kert felülnézeti skiccére és néhány mérésre, valamint az ajánlatkérő kitöltésére. Ez alapján készül az előzetes ajánlat, amelynek az elfogadása után következik a helyszíni felmérés, a végleges árajánlat készítés és kezdődik el az automatizált öntözőrendszer kiépítése, illetve felszerelése a kért extrákkal, mint amilyen például az esőérzékelő.

A végleges öntözőrendszer árakat több tényező határozza meg

Vízpótlás nélkül a csapadékban szegény hónapok során a ház környéki kertek, de a gyümölcsösök karbantartása is sajnos szinte lehetetlen, így elkerülhetetlen a locsolás. Az sem mindegy, hogy az ország melyik részéről van szó, továbbá sokat számít a terület nagysága és tagoltsága is.

Az öntözőrendszer árak a domborzat alapján is változóak, mivel a terep lehet sík, de lejtős is és mindegyik esetben más-más megoldásra van szükség. További paraméter az, hogy a burkolatok alatt hány és milyen átallásra van szükség a rendszer kiépítéséhez és hogy az ásás szempontjából milyen minőségű a talaj.

A költség változására nagy hatással van a felhasznált műszaki tartalom milyensége, a felhasznált alkatrészek márkájának hazai árszínvonala és mennyisége is. Az ontozorendszered.hu weboldalt működtető cég nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, az érdeklődők bátran forduljanak hozzájuk, ha lehetséges olyan módon, hogy az igénybejelentés és az öntözőrendszer árak lekérdezése tartalmazza a terület alapadatait és tagoltságát.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük