Kötödés Szolgáltatás Akkumulátor felvásárlással egy élhetőbb környezetért

Akkumulátor felvásárlással egy élhetőbb környezetért


akkumulátor felvásárlás

Categories:

A civilizált élet rengeteg új vívmányt hozott, kényelmesebbé téve az életünket, de hozott sok hulladékot is, amelyek a feleslegessé vált dolgaink után elárasztják a környezetet. Az akkumulátor felvásárlás cégünk egyik olyan szolgáltatása, amivel megpróbálunk egy élhetőbb környezetet teremteni. A járművek kihasznált, már nem üzemelő akkumulátorai ugyanis tonnaszám gyűlnek és bizony a veszélyes hulladékok kategóriájába tartoznak. Ólom és PVC található bennük jelentős mennyiségben.

Akkumulátor felvásárlás útján viszont a kimustrált alkatrész újrahasznosításra kerül, hiszen igen sok részét még fel lehet használni. Így nem a környezet terhét képezi tovább. A Méhes Kft. telephelyein elvégezzük a begyűjtött hulladék előkezelését, mégpedig oly módon, hogy az újrahasznosítási arány minél nagyobb lehessen, továbbá a környezet minél kevésbé károsodjon a feldolgozás során. Az akkumulátor felvásárlás nem csupán arra lehetőség ügyfeleinknek, hogy megszabaduljanak a feleslegessé vált dologtól, hiszen mi azt kifizetjük!

Válassza bizalommal a Tata Méhtelepet!

Ön is gondolkodott már azon, hogy a felesleges kacatjait valahogy és valahová el kellene tüntetni a portáról? Köszönjük, ha felelősségteljesen gondolkodott és a Tata Méhtelep nyújtotta szolgáltatásokkal élt! Mi ugyanis felvásárlunk mindent, amit Ön a házában valóban csak kerülget. Vas-, réz-, alumínium-, színesfém, elektronikai hulladék, üzemképtelen háztartási kis- és nagygépek, akkumulátorok felvásárlása mind része a tevékenységünknek. Természetesen nem mindegy, hogy ezt a munkát miként és milyen körülmények között végezzük.

A Tata Méhtelep magánszemélyek és cégek jelentkezését egyaránt várja. Önkormányzatok és vállalatok vagy más szervezetek felgyülemlett hulladék elszállítását is vállaljuk. Tanácsokat is tudunk adni ezek kezelését, válogatását illetően. Aki a Tata Méhtelepet választja, biztos lehet abban, hogy a felvásárlás korrekt módon történik. Digitális mérlegekkel rendelkezünk, működésüket rendszeresen ellenőriztetjük. Munkánkat az érvényes jogszabályokkal összhangban végezzük.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük