Kötödés Webáruház A körfűrészlap fontosságáról röviden

A körfűrészlap fontosságáról röviden


körfűrészlap

Categories:

A faiparban nagy szerepet játszó bútorlapok feldolgozásához leggyakrabban körfűrészt használnak. Elengedhetetlen a magas minőséget képviselő körfűrészlap alkalmazása is. Akár kézi, akár ipari teljesítményre képes asztali gépről van szó, a lelkét mindenképpen a körfűrészlap adja. Természetesen különböző céllal és kialakítással kerülnek forgalomba ezek a tartozékok. Az optimális vágási eredmény eléréséhez a körfűrészlap méretét és fogosztását, az előtolási sebességet és a fordulatszámot helyesen, egymáshoz hangolva kell megválasztani.

A legtöbb esetben már meglévő géphez kell a legmegfelelőbb körfűrészlapot és beállítást megtalálni. Az is szempont, hogy a bútoriparban használatos, táblásított faanyag nemcsak farostot, hanem nagymennyiségű műgyanta ragasztóanyagot is tartalmaz. Ezekhez a hagyományos acél fűrészlapok már nem elég jók. Az általunk is forgalmazott Bosch termékek viszont keményfém-lapkások, egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek. Minden részlet megtalálható az onlineszerszam.hu weboldalon!

Bosch körfűrészlap acélhoz, a sima vágásért

A körfűrész a faipar egyik legnélkülözhetetlenebb gépe. A mai modern gépektől viszont elvárják, hogy több funkciót is ellássanak, épp ezért keresett termék a körfűrészlap acélhoz is. Természetesen vannak kizárólag fém megmunkálásához használatos gépek, így körfűrészek is, de olyan is, ami mindkettőre képes. A munka dandárja már félig megvan, ha a munkaeszközöket jól választjuk meg. A szerszamonline.hu oldalon érdemes szétnézni!

Kapható körfűrészlap acélhoz és lágyacélhoz is. A Bosch Standard for Steel terméke extra vékony horonnyal rendelkezik, ami csökkenti a súrlódást és az anyageltávolítást, kevesebb energiát fogyaszt és sima, könnyű vágást eredményez. Kiváló minőségű, keményfém fogazata tisztán és pontosan vág. Az említett körfűrészlap acélhoz a forgalomban levő összes akkumulátoros kézi szárazfűrésszel használható. A Bosch által ellenőrzött termékek minden előírásnak megfelelnek és számos jó tulajdonsággal rendelkeznek. Ezekkel az élekkel acélban is szikramentes vágás érhető el.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük