Kötödés Webáruház A fatüzelésű kályha közelebb hoz a természethez

A fatüzelésű kályha közelebb hoz a természethez


fatüzelésű kályha

Categories:

Azt gondolnánk, hogy a kandalló már kiment a divatból, de ezt megcáfolja az, hogy milyen sokan szeretnének az otthonukba egy ilyen jellegű beépített tűzhelyt. Akik nem engedhetik meg maguknak az eredeti fatüzelésű kályha megépítését, azok kartonból és hungarocellből készítenek hasonlót, ami az alapfunkcióit utánozza. Mások viszont ragaszkodnak az elképzeléseikhez és szeretnék érezni a fa illatát és az általa adott hőt, valamint a látványt, amit szintén nem mellékes. A lobogó tűz, amit egy fatüzelésű kályha biztosít, egyedivé teszi a belső tereket.

Többféle kivitelben választható, olykor üveglappal fedett vagy nyitott verziókban és a lakás bármelyik pontján elhelyezhető. A füst elvezetésére kialakított rendszer nélkül szinte lehetetlen a használata, a tisztításához pedig szakemberek segítségére is szükség lehet. Az új modellek sokkal környezetkímélőbbek, a lassú tüzelésű és szilárd fűtőanyaggal működő kandallók károsanyag-kibocsájtásának minimalizálását a katalizátoros utánégető tette lehetővé. Egy ilyen fatüzelésű kályha használatakor a biztonsági előírásoknak is meg kell felelni.

A kandalló webshop bemutatótermeiben minden kályha megtekinthető

Ha egy kandallóra gondolunk, akkor nem feltétlenül az lesz az első kép, ami eszünkbe jut, hogy álmaink darabját egy kandalló webshop felületén rendeljük meg magunknak. Sokkal inkább egy szakember felkeresése tűnik jó döntésnek, aki a hozzávaló elemeket és eszközöket szállítja, majd a helyszínen beépíti a megfelelő biztonsági előírásoknak megfelelően. Ilyen jellegű hozzáértő személyeket a kandalló webshop bemutatótermeiben is találunk, akik minden kérdésre válaszolnak és további segítséget nyújtanak.

Ebből a szempontból a szakember megléte nélkülözhetetlen, hiszen egy fatüzelésű kandallónak a használatakor vannak előírt betartandó szabályok. Nem mindegy milyen helyre kerül beépítésre, valamint tűzállóvá kell tenni a körülötte lévő területet, a balesetek elkerülése miatt. A kandalló webshop oldalán részletes leírásokat olvashatunk a kiválasztott darabokról. Kizárólag azoknak a tűzhelyeknek a beépítésében vállalnak szerepet a cég munkatársai, amelyek az oldalukról megvásárolhatóak.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük