Kötödés Webáruház 2.1 HDMI kábel a jobb hangzásért

2.1 HDMI kábel a jobb hangzásért


2.1 hdmi kábel

Categories:

A tökéletes játékélmény érdekében, a legújabb konzolok már ilyen érintkezőkkel vannak felszerelve. A 2.1 HDMI kábel minden eddiginél jobb tömörítésben audio-video adatfolyamatok átvitelére szolgál. Egészen elképesztő 48 Gbps sebességű átvitelre képes. Ehhez természetesen Ultra High Speed vezeték is szükséges. Az előző variációknál több mint háromszor gyorsabb. A nagyobb adatátvitelhez vastagabb átmérőjű vezetőkre van szükség. A kivitelezésekor több fémet kell használni, amitől a termék ára is megnő.

A 2.1 HDMI kábel nagyobb átmérője jótékony hatással van az audio és a videó minőségére. További előnyei is léteznek, mégpedig a jobb zajlenyomás, valamint a tökéletes belső árnyékolás. Vásárlás esetén érdemes megfogadni egy jó tanácsot. Az áruházakban való vagy online beszerzés után könnyedén ellenőrizhető a termék eredetisége. Létezik erre a célra egy tanúsító alkalmazás, aminek a telepítésével ezt megtudhatja. A 2.1 HDMI kábel csomagolására kell irányítani a telefon kameráját és várni. Egy üzenet fogja tájékoztatni az eredményről.

Az XLR csatlakozó felépítése

A termék külső megjelenését illetően robosztus felépítésű, szimmetrikusan 3 tűvel felszerelve. Az XLR csatlakozó óriási pozitívuma, hogy jelveszteség, valamint interferencia nélkül képes a hangjelek hosszabb távolságokra történő továbbítására. A felépítése miatt nagyon hosszú élettartammal bír. Leginkább professzionális hangtechnikákban alkalmazzák, mint a keverőpultok, az aktív hangfalak, mikrofonok. A szimmetrikus elnevezést azért kapta, mert egy hideg és egy meleg vezetőszálat is tartalmaz.

Mindkettő ugyanazt a jelet továbbítja, azonban ellenkező fázisban. A két kábel kiegészül egy harmadikkal, ami az árnyékolást biztosítja. Az XLR csatlakozó történetét illetően azt kell tudni, hogy az 1950-es évek végén Cannon Electric találta fel. Ha valaki a tökéletes hangélményt keresi, akkor az eszköz beszerzésével biztosan jól fog járni. Napjainkban a megvásárlása nem bonyolult, hiszen az online üzletekből otthonról is intézkedhet. Az XLR csatlakozó valamelyikét percek alatt megrendelheti a webáruházakból.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük